Woots is een toetsplatform en een toetsbibliotheek ineen. Woots helpt docenten en leerlingen wijzer te worden van toetsen. De tool helpt bij het geven van inzicht, zodat leerlingen sneller progressie kunnen boeken.
Woots thumbnail
Oplossing: Software/ICT
Doelsector: VO, MBO
Omvang: Scale-up
Opgericht in: 2019
Herkomst: Nederland
Talen: Nederlands

Woots

Een diagnostische of formatieve toets digitaal vanuit huis? Een schoolexamen op papier en de herkansing digitaal? Dan heb je met Woots de ideale tool in handen.

Woots is een toetsplatform en een toetsbibliotheek ineen. Woots helpt docenten en leerlingen wijzer te worden van toetsen. De tool helpt bij het geven van inzicht, zodat leerlingen sneller progressie kunnen boeken.

Met Woots is het zowel mogelijk om digitaal als op papier te toetsen. Aan jou als docent dus de keuze. Dit maakt Woots daarom ook een ideale tool voor afstandsonderwijs. Tevens heeft Woots een geïntegreerde kennisbank, zodat scholen opgaven kunnen hergebruiken en hierdoor het leerproces kunnen optimaliseren.

Woots is een initiatief van Cito en Ans Delft en is gratis te gebruiken voor alle scholen in Nederland. Wil een school meer maatwerk en bijvoorbeeld eigen toetsen gaan samenstellen? Dan kunnen zij hiervoor een Premium abonnement aanschaffen.

Tags: afstandsonderwijs, app, toetsing, tool

Ook Interessante Apps & Tools

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

ICT-gebruik in het onderwijs

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

🙁

WORD LID

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.