Tags: podcast

GesPODcast: Mr. Hadj

We hebben weer een interessante podcast gesPODcast. In aflevering 25 van de “Mr. Hadj podcast” bespreekt Emin Kececi de waarde van persoonlijke ontwikkeling voor leerkrachten en hoe dit zowel hun welzijn als dat van hun leerlingen verbetert.

De “Mr. Hadj Podcast” is een boeiende serie waarin Abdelhak Aoulad Hadj, beter bekend als Meneer Hadj, diverse thema’s bespreekt die variëren van onderwijs en persoonlijke ontwikkeling tot kunst en cultuur. Meneer Hadj is niet alleen taaldocent, maar ook een gepassioneerde spoken word artist en columnist, wat zijn gesprekken een unieke diepgang en creativiteit geeft.

Verbeteren van onderwijs

In zijn podcastserie nodigt hij verschillende gasten uit, zoals leerkrachten en andere professionals om hun ervaringen en inzichten te delen. De onderwerpen zijn divers, maar er is een sterke focus op het verbeteren van het onderwijs, het bevorderen van persoonlijke groei en het aanmoedigen van een open en inclusieve dialoog. Door zijn veelzijdige achtergrond weet Meneer Hadj een breed publiek aan te spreken en zijn luisteraars te betrekken bij belangrijke en actuele kwesties.

In aflevering 25 van zijn podcastserie “Mr. Hadj podcast” spreekt hij met Emin Kececi, die zijn inzichten over de meerwaarde van persoonlijke ontwikkeling voor leerkrachten. Hij vertelt hoe bewust bezig zijn met zelfgroei niet alleen hun eigen welzijn verbetert, maar ook een positieve invloed heeft op de leerlingen.

Kececi geeft aan hoe belangrijk een ondersteunende onderwijsomgeving, waarin leerkrachten toegang hebben tot trainingen en workshops, is. Hij pleit voor een cultuur die openstaat voor innovatie en persoonlijke groei, waardoor leerkrachten hun vaardigheden kunnen blijven ontwikkelen.

Luister deze podcast nu

 

 

 

 

 

Tags: podcast
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Ook Interessante Artikelen

Schrijven voor Onderwijscommunity

Onderwijscommunity werkt met een aantal vaste auteurs en krijgt vanuit diverse kanalen in en rondom de community content aangeleverd. We staan open voor nieuwe auteurs en we zijn altijd op zoek…
Lees verder

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

ICT-gebruik in het onderwijs

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

🙁

WORD LID

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.