Tags: , , ,

VGS stapt over naar de PSA-software van AFAS

De Vereniging voor Gereformeerd Schoolonderwijs, VGS, gevestigd in Ridderkerk, heeft gekozen voor de ERP-software van AFAS. “Door ook voor PSA met AFAS te gaan werken, kunnen onze klanten hun administratie in één pakket doen, met één inlog voor meerdere onderdelen.”

Hele administratie nu onder één paraplu

Leusden, 1 november 2022 – de Vereniging voor Gereformeerd Schoolonderwijs, VGS, gevestigd in Ridderkerk, heeft na een intensieve selectie gekozen voor de ERP-software van AFAS. Na enkele rustige jaren in de wereld van de onderwijsadministratiekantoren maakt VGS hiermee als eerste dienstverlener de keuze om over te stappen naar een nieuw ERP-systeem. Het ondersteunt het kantoor in het realiseren van haar strategie om klanten en hun bedrijfsvoering centraal te stellen.

De VGS is belangenbehartiger, partner en adviseur voor het christelijk-reformatorisch onderwijs. Dagelijks behartigen zij de belangen voor 67.823 leerlingen op christelijke-reformatorische scholen. Zij adviseren en verzorgen de administratie voor 175 scholen, 14 peuterspeelzalen en 13 overige klanten.

Door te automatiseren houden wij de focus op onze missie: scholen tot bloei brengen.

Pieter Moens, College van Bestuur van VGS

Automatisering voor kwalitatiever onderwijs

Pieter Moens, College van Bestuur van VGS: “Als VGS staan wij voor hoogwaardige kwaliteit. We kennen AFAS al een langere tijd als partner voor onze dienstverlening op het financiële gebied. Daar hebben wij goede ervaringen mee. We geloven allebei dat we de bij ons aangesloten scholen ook op het terrein van personeels- en salarisadministratie (PSA) kwaliteit kunnen bieden. Het traject dat in de achterliggende tijd is doorlopen met AFAS geeft dat vertrouwen. Door ook voor PSA met AFAS te gaan werken, kunnen onze klanten hun administratie in één pakket doen. Hierdoor kunnen wij nog meer inspelen op de vragen die klanten ons stellen.”

Gerben Eversdijk, commercieel manager bij AFAS Software: “VGS heeft een duidelijke strategie voor ogen met de inzet van onze software. Meer kwaliteit, meer ontzorging en meer inzicht in de bedrijfsvoering voor haar opdrachtgevers. Ik ben er trots op dat VGS heeft gekozen om dit met AFAS te gaan doen.”

Werken aan de strategie

Jan-Willem Kranendonk, manager Organisatie en Dienstverlening: “Met AFAS kunnen we werken aan onze strategie: zoveel mogelijk automatiseren zodat onze collega’s voldoende tijd hebben om aandacht en advies te geven aan onze klanten. AFAS helpt ons om daarin te groeien. Daarnaast is het voor onze eindgebruikers een eenvoudig en stabiel pakket. Daar hebben wij ook nadrukkelijk naar gekeken in het keuzetraject. Het gebruikersgemak voor de klanten, het gemak van één inlog voor meerdere onderdelen binnen het pakket en de stabiliteit van de software, geven ons het vertrouwen dat we onze u hiermee de beste kwaliteit van dienstverlening gaan bieden.”

Vervolg

Het nieuwe pakket AFAS is in de basis gereed, maar er zal nog ongeveer een jaar aan ontwikkeling nodig zijn om de dienstverlening te bieden die VGS voorstaan. In dit proces worden ook diverse scholen betrokken.

Tags: , , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Ook Interessante Persberichten

De Schooldichter laat spelen met taal

Taalplezier bevorderen. Creativiteit aanboren. En vooral: kinderen in hun waarde laten en ze serieus nemen. Niet teveel kaders, gewoon aan de knutsel met het mooiste materiaal dat er is: onze…
Lees verder

Gaaf worden

Op de Docentendag Maatschappijleer van NVLM en ProDemos mocht ik de openingscolumn houden bij het panelgesprek over kansengelijkheid. Hieronder lees je het verhaal.
Lees verder

De voordelen van het STAP-budget

Als werkgever heb je niets te zeggen over het STAP-budget van jouw werknemers. Deze subsidie is namelijk een persoonlijk budget. Toch is het als werkgever zeker de moeite waard om…
Lees verder

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

ICT-gebruik in het onderwijs

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

🙁

WORD LID

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

Schooldirecteur | Margrietschool

Boek

Burgerschap is zorgen voor jezelf, zorgen voor elkaar en voor de aarde waar we op wonen.

DOEboek Burgerschap: 100 acties om de wereld mooier te maken

Kalender

Bouwen maar HJK banner Landelijk congres Jonge Kind-600x275a
landelijk congres bouwen maar banners-600x627a

Landelijk congres Jonge Kind 2024: Bouwen maar!

App

Picoo stimuleert actief samen spelen onder kinderen met de eerste interactieve spelcomputer voor buiten. Zonder scherm! Zo combineert Piccoo het avontuurlijke van buitenspelen met het interactieve van gamen. Eindeloos speelplezier dus! 
gamification onderwijs

Picoo – gameconsole voor buitenspelen