Amac Onderwijs begeleidt scholen in de reis naar het digitaal onderwijs. Amac helpt om samen met de school tot de juiste oplossing te komen. Hiervoor worden MacBook en iPad ingezet.
Amac digitalisering onderwijs
Oplossing: Fysiek

Digitaliseer het onderwijs met Amac Pro

Amac Onderwijs begeleidt scholen in de reis naar het digitaal onderwijs. Hierbij bepaalt de school het eindpunt en helpt Amac om samen tot de juiste oplossing voor jouw school te komen. De basis hiervoor zijn Apple-producten als MacBook en iPad.

Een bijdrage aan het onderwijs

Bij Amac Onderwijs willen ze daadwerkelijk ook echt een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs. Ze zijn daarom continu op zoek naar nieuwe didactische en technologische ontwikkelingen, die het mogelijk maken om de talenten van de individuele leerling verder te ontwikkelen en om zo gepersonaliseerd leren mogelijk te maken.

Amac Quick Scan

Het onderwijs is de laatste jaren in rap tempo veranderd en de digitale revolutie is in volle gang. Omdat het inzetten van digitale leermiddelen meer is dan alleen de aanschaf van een apparaat, heeft Amac Pro de Quick Scan ontwikkeld.
De Quick Scan levert een rapport met advies en aanbevelingen op, die op maat gemaakt zijn voor jouw school. De Quick Scan vormt de basis van een succesvolle implementatie van digitaal onderwijs.

Lease Mac voor onderwijs

Ook aan scholen met minder liquide middelen is door Amac gedacht. Zo hebben zij de Apple Financial Services als dienst. Deze financiële oplossing maakt het mogelijk om een Mac te leasen.  Zo kan iedere school eenvoudig en betaalbaar  aan de slag met digitalisering, en met de service en support van Amac Pro.
Leaseprijs voor een Mac voor het onderwijs is maximaal € 27,72 per maand.
Tags: digitalisering, ICT (Informatie en Communicatie Technologie)

Ook Interessante Apps & Tools

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

ICT-gebruik in het onderwijs

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

🙁

WORD LID

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.