Tags: , ,

Asgaard Saga

Asgaard Saga is een app ontworpen door Berkel B een specialist op het gebied van dyslexie. De app is onderdeel van het behandelprogramma van Berkel B en is zowel op je smartphone als op je tablet tablet te gebruiken. 

Asgaard Saga

Asgaard Saga is een app ontworpen door Berkel B, een specialist op het gebied van dyslexie. De app is ontwikkeld als onderdeel van het behandelprogramma van Berkel B en werkt zowel op je smartphone als op een tablet. 

Met deze app gaan kinderen op ontdekkingsreis in een eigen gamewereld, waar zij werken aan bepaalde opdrachten. Bij de start van iedere game kiezen de kinderen een eigen avatar waarmee zij op deze ontdekkingsreis gaan. In de wereld komen kinderen voor uitdagingen te staan. Deze uitdagingen zijn gekoppeld aan huiswerkopdrachten die door de behandelaar zijn klaargezet.   

Het uitvoeren van deze opdrachten kost energie voor de avatar. Hierdoor kunnen kinderen niet eindeloos blijven spelen. Per dag krijgt de avatar van je kind weer nieuwe energie. Het is van belang dat er iedere dag geoefend wordt, dit wordt ook gestimuleerd vanuit het programma. 

Benieuwd hoe Asgaard Saga jouw kind kan helpen? Lees hier dan meer over het behandelprogramma van Berkel B en download de app van Asgaard Saga.

Tags: , ,

Ook interessant

Community leden

Leden onderwijscommunity

Onze social kanalen

LinkedIn

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

App

Menu