Asgaard Saga is een app ontworpen door Berkel B, een specialist op het gebied van dyslexie. De app is onderdeel van het behandelprogramma van Berkel B en is zowel op je smartphone als op je tablet tablet te gebruiken. 
Asgaard Saga
Oplossing: Software/ICT
Focus Klant: Kinderen
Doelsector: PO
Talen: Nederlands

Asgaard Saga

Asgaard Saga is een app ontworpen door Berkel B, een specialist op het gebied van dyslexie. De app is ontwikkeld als onderdeel van het behandelprogramma van Berkel B en werkt zowel op je smartphone als op een tablet. 

Met deze app gaan kinderen op ontdekkingsreis in een eigen gamewereld, waar zij werken aan bepaalde opdrachten. Bij de start van iedere game kiezen de kinderen een eigen avatar waarmee zij op deze ontdekkingsreis gaan. In de wereld komen kinderen voor uitdagingen te staan. Deze uitdagingen zijn gekoppeld aan huiswerkopdrachten die door de behandelaar zijn klaargezet.   

Het uitvoeren van deze opdrachten kost energie voor de avatar. Hierdoor kunnen kinderen niet eindeloos blijven spelen. Per dag krijgt de avatar van je kind weer nieuwe energie. Het is van belang dat er iedere dag geoefend wordt, dit wordt ook gestimuleerd vanuit het programma. 

Benieuwd hoe Asgaard Saga jouw kind kan helpen? Lees hier dan meer over het behandelprogramma van Berkel B en download de app van Asgaard Saga.

Tags: app, Dyslexie, tool

Ook Interessante Apps & Tools

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

ICT-gebruik in het onderwijs

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

🙁

WORD LID

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.