Tags: , , ,

Quizlet

Quizlet is een online leerplatform waarmee je alle denkbare onderwerpen kunt leren. Je kunt je hiervoor gratis registreren. Door middel van flashcards kun je je leerlingen op een speelse en aantrekkelijke manier laten oefenen. 

Quizlet

Quizlet is een online leerplatform waarmee je alle denkbare onderwerpen kunt leren. Je kunt je hiervoor gratis registreren. Door middel van flashcards kun je je leerlingen op een speelse en aantrekkelijke manier laten oefenen. 

Als docent maak je een account aan en zet je lesstof in de app. De app maakt hier vervolgens zelf een quiz van en stelt vragen aan de hand van verschillende vraagvormen. Ook zorgt de app dat vragen in willekeurige volgorde bij de leerlingen gesteld worden. Afkijken wordt hierdoor lastiger gemaakt. Mede hierdoor is deze tool ideaal inzetbaar als toetsingsmiddel. 

Naast het afnemen van toetsen in de klas kunnen leerlingen ook heel eenvoudig thuis oefenen. Zij kunnen oefenen met bestaande flashcards of deze zelf creëren. Quizlet is hierdoor ook uiterst effectief als huiswerk app.

Quizlet heeft naast de gratis versie ook nog een aantal premium pakketten met extra opties. Quizlet Plus (€19,95 per jaar), Quizlet Go (€11,99 per jaar) en Quizlet Docent (€3,99 per maand). Bekijk hier de verschillen.

In de onderstaande video is te zien hoe Quizlet werkt.

Tags: , , ,

Ook interessant

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

Whitepaper Docent de dupe van technologie

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Nog geen lid? Registreer geheel vrijblijvend.

Al een account? Log hier in.

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

App

Menu