Zie je bij jullie op school soms ook door de bomen het bos niet meer als het om ICT gaat? Wellicht biedt Choop dan de oplossing. Deze jonge onderneming heeft een uniek softwaresysteem gebouwd waarmee je alle tools in één oplossing voorhanden hebt.  
Choop software
Oplossing: Software/ICT
Focus Klant: Scholen
Omvang: Start-up
Opgericht in: 2021
Herkomst: Nederland

Zie je bij jullie op school soms ook door de bomen het bos niet meer als het om ICT gaat? Wellicht biedt Choop dan de oplossing met haar onderwijssoftware. Deze jonge onderneming heeft een uniek softwaresysteem gebouwd waarmee je alle tools in één oplossing voorhanden hebt.

Choop: een totaaloplossing voor onderwijssoftware

Met Choop beschik je over een alles in één oplossing voor de ICT op jouw school. Met dit softwaresysteem zijn alle processen, apps en informatiestromen gebundeld binnen één handig en betrouwbaar systeem. Denk hierbij aan een leerlingvolgsysteem, een HRM-applicatie en een programma waarmee je roosters maakt. Ook beschikt het systeem over een omgeving waar leerlingen huiswerk kunnen maken of waarmee je de kennis van je leerlingen kunt testen middels formatieve toetsen.

Het softwaresysteem beschikt daarnaast ook over een docentenportfolio waarbij jij als docent ook de kwaliteit van jouw eigen lessen kunt monitoren. Kortom een alles in één omgeving waarmee alle processen eenvoudig, betrouwbaar en betaalbaar gebundeld zijn. Zo blijft er meer tijd over voor het onderwijs.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan de website of vraag een kennismaking aan.

Meer handige apps en tools bekijk ze hier!

Tags: ELO, ICT (Informatie en Communicatie Technologie), onderwijssysteem, software

Ook Interessante Apps & Tools

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

ICT-gebruik in het onderwijs

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

🙁

WORD LID

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE