Het leerlingvolgsysteem van IEP stelt de belangen van het individuele kind centraal. Elk kind is anders, daar hebben ze bij IEP rekening mee gehouden.
IEP Leerlingvolgsysteem
Oplossing: Software/ICT
Doelsector: PO, VO, MBO
Herkomst: Nederland

IEP Leerlingvolgsysteem

Het IEP leerlingvolgsysteem is ontwikkeld door Bureau ICE. Zij maken al ruim dertig jaar toetsen en examens voor het po, vo, mbo en NT2. Met IEP heb je een leerlingvolgsysteem voorhanden dat aansluit bij het individuele kind.

Een kind is meer dan rekenen en taal, ook zijn sociaal-emotionele ontwikkeling, leeraanpak en creatief vermogen maken hem tot wie hij is. Een volgsysteem hoort hier rekening mee te houden in plaats van het kind af te rekenen op wat het niet kan.

Het leerlingvolgsysteem van IEP geeft kinderen inzicht in waar ze staan, wat ze kunnen en hoe zij zich verder kunnen ontwikkelen om te worden wie zij zijn. Door betekenisvol toetsen brengt het IEP leerlingvolgsysteem de ontwikkeling en de talenten van de leerling in kaart. Een uitkomst geeft zowel jou als docent als de leerling duidelijk inzicht. Tevens helpt IEP het eigenaarschap van de leerling bij zijn eigen ontwikkeling vergroten.

Het leerlingvolgsysteem van IEP is ontwikkeld voor het po.

Tags: leerlingvolgsysteem, PO

Ook Interessante Apps & Tools

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

ICT-gebruik in het onderwijs

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

🙁

WORD LID

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.