Verkrijg binnen enkele minuten feedback met De Impact! tool. Deze handige digitale feedbacktool helpt je inzicht te krijgen in de kwaliteit van jouw lessen!
Impact! Onderwijs
Oplossing: Software/ICT
Focus Klant: Scholen
Doelsector: PO, VO, MBO, HBO
Omvang: Start-up

Impact op onderwijs: een digitale feedbacktool voor docenten

Ben je op zoek naar een digitale feedbacktool om meer inzicht te krijgen in de kwaliteit van jouw lessen? Wellicht heb je met Impact! de juiste tool voorhanden.

Impact! is een digitale feedback tool voor docenten. Met de tool kunnen leerlingen, docenten en andere observatoren feedback geven op de door jou gegeven les. Zo krijgt je als docent direct inzicht in de kwaliteit van je les en zie je wat de sterke en minder sterke punten van je les waren.

Met impact! geven leerlingen snel en eenvoudig feedback op jouw lessen. Aan de hand van een korte vragenlijst beoordelen zij binnen enkele minuten met hun smartphone, laptop of tablet de kwaliteit van de les.

Leerlingen geven van tevoren aan welk cijfer ze meestal halen voor het vak dat gegeven wordt. Zo zie je wat laag-, midden- en hoog presterende leerlingen van de les vonden. Alles wat de leerlingen invullen is anoniem, hierdoor kunnen zij eerlijk zijn in hun beoordelingen.

De feedback is voor de docent direct zichtbaar. Dit maakt het mogelijk om de resultaten na de les met de leerlingen te bespreken. Hierdoor krijgen leerlingen het gevoel dat zij ook echt inspraak hebben op de les. Naast dat dit natuurlijk als prettig wordt ervaren, wordt hierdoor ook de kwaliteit van de les verbeterd. Als je de tool vaker gebruikt in je lessen, dan kun je zelfs een trend in je scores over een bepaalde periode bekijken.

De vragen in impact! zijn ontwikkeld op basis van wetenschappelijk kennis. Daarnaast wordt er continu onderzoek gedaan naar de kwaliteit van de tool.

De tool is beschikbaar voor primair-, voortgezet- en hoger onderwijs.

Impact! ook inzetten op jouw school? Bezoek dan de website.

Meer handige apps en tools bekijk ze hier!

Tags: digitale feedback tool, , impact op onderwijs, profesionalisering, reflectie

Ook Interessante Apps & Tools

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

ICT-gebruik in het onderwijs

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

🙁

WORD LID

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.