Met LessonUp maak je binnen een handomdraai de meest boeiende, leerzame en interactieve lessen.
Logo LessonUp online lesgeven
Oplossing: Software/ICT
Omvang: Scale-up
Opgericht in: 2015
Herkomst: Nederland
Talen: Nederlands, Engels

LessonUp is de meest innovatieve en interactieve tool voor en door docenten gemaakt. Met LessonUp kan iedere docent in een handomdraai de meest boeiende, leerzame lessen samenstellen. Of docenten kunnen hun bestaande PowerPoints uploaden en interactiever maken met de onderdelen van LessonUp. Daarnaast is het mogelijk om een van de duizenden kant-en-klare lessen te gebruiken.

Motiveer elke leerling om actief mee te doen

Om de betrokkenheid en motivatie van leerlingen te vergroten, kun je in LessonUp makkelijk verschillende interactieve opties aan lesmaterialen toevoegen. Quizvragen, open vragen, een woordweb, sleepvragen, spinner, hotspots en nog veel meer. Elk interactief element stimuleert een ander soort betrokkenheid, waardoor lessen gegarandeerd nog dynamischer worden!

Maak lessen waar je naar uitkijkt

Ons platform is ontworpen vanuit de behoefte om docenten te ondersteunen bij het creëren van een inspirerende leeromgeving. Een docent op zijn best is immers de basis voor het onderwijs van de toekomst. Naast onze gratis lesbibliotheek, publiceren wij papers, blogartikelen en casestudies, en organiseren we regelmatig webinars, workshops en gastcolleges over de belangrijkste ontwikkelingen in het onderwijs. Iedere keer worden de thema’s door ons vertaald naar praktische werkvormen die je direct in jouw les kunt toepassen.

Tags: Interactief lesgeven, leerlingvoortgang, lesmateriaal

Ook Interessante Apps & Tools

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

ICT-gebruik in het onderwijs

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

🙁

WORD LID

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.