Tags: , , ,

Simulise

Simulise is een gebruiksvriendelijk en zelf in te richten digitaal portfolio waarmee leerlingen en studenten vaardigheden en ontwikkelen aan kunnen tonen. Het digitaal portfolio blijft voor leerlingen en studenten ook na hun schooltijd beschikbaar.

Simulise

Simulise is een gebruiksvriendelijk en zelf in te richten digitaal portfolio waarmee leerlingen en studenten vaardigheden en ontwikkelen aan kunnen tonen. De opmaak en invulling van het digitaal portfolio is geheel vrij in te richten en onderdelen van het portfolio kunnen openbaar gemaakt worden als showcase. De leerling of student is zelf eigenaar van het digitaal portfolio en kan het digitaal portfolio levenslang blijven gebruiken, ook na zijn schooltijd.

Simulise biedt scholen een toegankelijk platform aan waarmee vaardigheden van studenten meetbaar worden. Docenten kunnen zelf opdrachten ontwikkelen die aansluiten bij deze vaardigheden, denk hierbij bijvoorbeeld aan 21st Century Skills. Opdrachten worden voorzien van voorwaarden en criteria waarop de beoordeling plaatsvindt. Deze opdrachten kunnen bovendien ook onderdeel uitmaken van een individueel lesplan. 

Verder is Simulise ook in te zetten als een social media platform, waar leerlingen persoonlijke updates op hun timeline kunnen plaatsen. Alles uit het portfolio kan daarbij worden geplaatst in een timeline. Docenten, leerlingen en ouders kunnen deze posts inzien en voorzien van feedback. 

Vraag hier een gratis demo uit voor jouw school.

Tags: , , ,

Ook interessant

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

Whitepaper Docent de dupe van technologie

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Nog geen lid? Registreer geheel vrijblijvend.

Al een account? Log hier in.

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

App

Menu