TRIPS laat alle data uit de school systemen samenkomen op ieder niveau in de organisatie. Direct inzicht in welke processen of zaken nog verder ontwikkelt moeten worden kan al vanaf de eerste dag. Nooit meer handmatig turven, gegevens verzamelen uit verschillende systemen en lastige conclusies trekken uit die enorme hoeveelheid data.
TRIPS kwaliteitsmanagement
Oplossing: Software/ICT
Focus Klant: Scholen
Doelsector: PO, VO, MBO, HBO
Omvang: Scale-up
Opgericht in: 2013
Herkomst: Nederland

Alle schooldata op één plek met TRIPS

TRIPS helpt je met het verbeteren van de kwaliteit, op school- en op bestuursniveau. Door alle data in het onderwijs te combineren met ‘Kunstmatige Intelligentie’ en door de juiste vragen te stellen, leg je samen met TRIPS de lat steeds wat hoger.

Verbanden ontdekken met Explore

Explore is de kern van TRIPS. Hier komt alle data uit alle systemen van iedere laag van de organisatie overzichtelijk samen. TRIPS helpt je verbanden te ontdekken in deze schooldata. In Explore worden gemakkelijk visualisaties opgesteld en gedeeld om binnen de school data-ondersteund te onderzoeken en ontwikkelen.

Structureel professionaliseren met Guide

Doordat alle data vanuit meerdere bronnen gebundeld wordt, verkrijg je betere inzichten. Deze data dient als basis voor het data-ondersteunde gesprek, wat input geeft voor een goed gesprek tijdens vergaderingen en andere overleggen. Met de Guide module is de school in staat om de data te bespreken in het dagelijkse schoolproces.

Onderzoekend leren voor onderwijsprofessionals met Quest

Quest is de digitale enquête tool van TRIPS waarmee iedereen in de organisatie in staat is om op een snelle en eenvoudige manier relevante feedback op te vragen. Door zelf of samen met een collega om feedback te vragen bij leerlingen, collega’s en leidinggevende krijg je als docent zelf de instrumenten in handen waarmee je aan de slag kunt gaan met je eigen ontwikkeling.

Met Quest kan je enquêtes, lesobservaties, 360 graden feedback en zelfreflecties uitzetten. De vragenlijsten zijn in te vullen op mobiel, tablet, laptop en computer.

TRIPS is in te zetten voor het primair-, voortgezet- en speciaal onderwijs.

Tags: digitale feedback tool, kwaliteitsmanagement, onderwijsdata

Ook Interessante Apps & Tools

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

ICT-gebruik in het onderwijs

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

🙁

WORD LID

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.