Yollen is een feedbacktool voor digitale lesobservaties die collegiale feedback een stuk makkelijker, leuker en gestructureerde maakt. Met Yollen krijg je inzicht in de kwaliteit van jouw lessen. Haal meer uit jezelf.
Yollen feedbackapp voor docenten
Oplossing: Software/ICT
Focus Klant: Docenten
Doelsector: PO, VO, MBO, HBO
Herkomst: Nederland
Talen: Nederlands

Lesobservatie, vrijwel iedere school toetst ze. Met goede feedback van collega docenten, teamleiders, coaches en leerlingen kun jij als docent ontwikkelen en groeien in je vak. Yollen heeft hiervoor een handige feedbacktool ontwikkeld speciaal geschikt voor het voortgezet onderwijs.

Yollen: LesobservatieApp

Yollen is een feedbacktool voor digitale lesobservaties die collegiale feedback een stuk makkelijker, leuker en gestructureerde maakt. Met Yollen krijg je inzicht in de kwaliteit van jouw lessen.

De feedback van Yollen is gebaseerd op de zes rollen van de leraar: gastheer, presentator, didacticus, leercoach, pedagoog en afsluiter. Aan deze rollen zitten criteria gekoppeld, waarop je eenvoudig beoordeeld kan worden.

In een overzicht krijg je vervolgens je resultaten te zien, zo zie je op welke rollen je goed scoort en op welke rollen je minder scoort. Ook kun je eenvoudig je resultaten vergelijken met andere docenten uit je sectie en kun je zien hoe jullie team het op teamniveau doet.

Bezoek de website voor meer informatie.

Blog: Vier voordelen van van Yollen, de online tool voor lesobservatie.

Tags: , lesobservatie, managementtool, VO

Ook Interessante Apps & Tools

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

ICT-gebruik in het onderwijs

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

🙁

WORD LID

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.