» Apps & Tools

»

College Coins

College Coins

College Coins

College Coins is een mobiele applicatie die studenten met behulp van gamification op een speelse en uitdagende manier activeert om de sociale en academische binding met hun opleiding en school te vergroten. Aan de hand van ‘challenges’ worden studenten gemotiveerd om het beste in zichzelf naar boven te halen. 

College Coins werkt vrij eenvoudig. De school schaft een licentie aan, waarna de studenten de app gratis kunnen downloaden via de appstore. Vervolgens maak jij als docent de challenges aan, dit zijn opdrachten waaraan de studenten moeten werken. Dit kunnen zowel verplichte als optionele opdrachten zijn. Deze challenges worden middels een push bericht naar de telefoon van de studenten verstuurd. 

Met iedere opdracht zijn College Coins te verdienen, wat competitie-element en een ranglijst met zich mee brengt. Wat deze coins waard zijn is aan de opleiding. Zo is het mogelijk om prijzen aan bepaalde aantal coins of de winnaar te hangen. Via een ranglijst zijn vorderingen van de klas te zien. 

College Coins is geschikt voor mbo, hbo en het wo. Benieuwd naar wat College Coins voor jouw school kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een demo aan via de website

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
De inhoud van deze pagina is uitsluitend voor leden die zijn ingelogd. Je kunt hier inloggen om de inhoud van deze pagina te bekijken.

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.
Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Menu

Welkom in onze nieuwe omgeving! 

We hebben het aanbod sterk uitgebreid met vacatures, opleidingen, boeken, events, apps en tools en bovenal!

De community omgeving waar je kan chatten, linken en kennis kunt delen.

Wij moedigen bijdragen uit de community aan. Heb je onderzoeksresultaten, een essay of boekrecensie, of zomaar een blog? Deel jouw ervaring met de community.