Tags: Agora onderwijs, podcast

GesPODcast: Agora blijft!

We hebben weer een interessante podcast GesPODcast: In deze aflevering van Bij de Les spreken Annemarie Proost en Eduard van Dam met Jan Fasen over het belang en de toekomst van Agora-onderwijs in Nederland. Jan deelt zijn inzichten en ervaringen van de afgelopen tien jaar en legt uit waarom Agora nooit meer zal verdwijnen.

In Bij de Les spreken Annemarie Proost en Eduard van Dam over onderwijs vanuit hun dagelijkse praktijk op een school in Amsterdam-West. Zij hebben de missie om onderwijs te maken dat goed én inclusief is en met deze podcast onderzoeken zij welke elementen daarvoor nodig zijn.

In deze aflevering spreken zij Jan Fasen van de Agora Vereniging Nederland. Jan is betrokken bij Agora vanaf het eerste uur en werkt nu al ruim tien jaar aan het verbeteren en bestendigen van Agora onderwijs in Nederland. Hij schreef samen met Sjef Drummen twee boeken over Agora en was o.a. schoolleider van de eerste Agora school in Roermond. Hij legt in dit gesprek uit waarom niet elk kind naar Agora hoeft te gaan, maar het Agora-onderwijs wel goed is voor elk kind. En waarom Agora nooit meer zal verdwijnen uit het Nederlandse onderwijssysteem.

Luister deze podcast nu

 

 

 

 

Tags: Agora onderwijs, podcast
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Ook Interessante Artikelen

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

ICT-gebruik in het onderwijs

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

🙁

WORD LID

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.