Tags: , , , ,

AnswerGarden

AnswerGarden is een tool waarmee je een brainstorm kan maken met de leerlingen. Tevens wordt deze tool ook gebruikt voor het delen van meningen of anonieme ervaringen en kan het worden ingezet als toetsingsinstrument.

AnswerGarden

AnswerGarden is een tool waarmee je een brainstorm kan maken met de leerlingen. Bij deze brainstorm kun je iedere vraag of thema centraal laten staan. Tevens kan deze tool ook worden gebruikt voor het delen van meningen en anonieme ervaringen. Ook kan het worden ingezet als toetsingsinstrument.

Het werkt heel eenvoudig. Je maakt een ‘garden’ aan en geeft de link door aan je leerlingen. Hier vullen zij de woorden in die bij de vraag horen. De uitkomst wordt weergegeven op het digibord. De antwoorden worden groter weergeven wanneer deze vaker benoemd worden, wat deze app dus heel ideaal maakt voor bij een brainstorm.

Probeer je volgende brainstormsessie eens op een andere manier, met deze gratis webbased app.

Tags: , , , ,

Ook interessant

Community leden

Leden onderwijscommunity

Onze social kanalen

LinkedIn

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

App

Menu