Diataal ontwikkelt Diatoetsen en aanvullend lees- en oefenmateriaal voor het primair- en voortgezet onderwijs zodat leerlingen het beste uit zichzelf kunnen halen.
Diataal - Diatoetsen formatief toetsen
Oplossing: Software/ICT
Doelsector: PO, VO

Diatoetsen – laat leerlingen groeien

Diataal helpt leerlingen om zichzelf te ontwikkelen en om te groeien, ongeacht wat hun niveau is. Diatoetsen brengt deze ontwikkelingen in kaart met het DIA-LVS. Zo volg je nauwlettend de voortgang van je leerlingen.

Mogelijkheden

Naast de Dia-eindtoets voor het primair onderwijs kent Diataal ook volgtoetsen en een leerlingvolgsysteem. Hierop zijn complete toetsen te vinden vanaf groep 3 tot en met het voortgezet onderwijs. Aansluitend op de toetsen kent Diataal ook oefenmateriaal op maat.

Dia-groeiwijzer

Dia-groeiwijzer is de online omgeving voor leraren, binnen deze omgeving kun je als docent onder andere formatieve toetsen klaarzetten. Na elke toets kun je aan de hand van kleurcodes de groei inzichtelijk maken. Deze kleurcodes zijn gekoppeld aan de landelijke referentieniveaus.

De resultaten van de toets vormen het startpunt voor verdere groei en brengen de sterke en minder sterke punten van de leerling in kaart. Zo kun je direct de volgende dag weer aan de slag.

Bezoek de website voor de mogelijkheden.

Tags: formatief toetsen, leerlingvolgsysteem, PO, VO

Ook Interessante Apps & Tools

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

ICT-gebruik in het onderwijs

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

🙁

WORD LID

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.