Tags: , , ,

Do It Tomorrow

Do It Tomorrow is een planningstool. Het is eigenlijk niets meer en niets minder dan een digitale to-do-lijst. Voor je begint zet je alle taken op een rijtje. Zodra je iets af hebt streep je deze taak door.

Do It Tomorrow

Do It Tomorrow is een planningstool waarop je de planning van vandaag, morgen en de rest van de week kunt maken. 

Do It Tomorrow is simpel en doeltreffend. Het is namelijk niets meer en niets minder dan een digitale to-do-lijst. Met name tijdens drukke periodes, waarbij leerlingen bijvoorbeeld veel toetsen hebben is deze tool een handige toevoeging. 

De tool werkt heel simpel. Voor je begint zet je alle taken op een rijtje. Zodra je iets af hebt streep je deze taak door. Ben je ergens niet aan toegekomen dan verschuift deze taak automatisch naar morgen. De volgende dag staan de nog niet volbrachte taken automatisch bovenaan je lijstje.

Do It Tomorrow is daarom een prettige en overzichtelijke app voor leerlingen om overzicht te krijgen in hun nog te volbrengen taken. Do It Tomorrow is gratis en eenvoudig te gebruiken via de app of via de webbrowser.

Tags: , , ,

Ook interessant

Community leden

Leden onderwijscommunity

Onze social kanalen

LinkedIn

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

App

Menu