Educator is een alle-in-één leerlingvolgsysteem voor het MBO, HBO en het particulier onderwijs. Met de tool kunnen studenten eenvoudig hun studievoortgang bekijken. Ze geven aan waar ze zijn, wat ze doen en waar ze naartoe willen. Zo weet zowel student als docent hoe de student er voor staat.
Educator
Oplossing: Software/ICT
Focus Klant: Scholen
Doelsector: MBO, HBO
Omvang: Volwassen
Opgericht in: 2005
Herkomst: Nederland

Educator: een alles-in-één studievolgsysteem

Educator ontwikkelt software voor het onderwijs en het bedrijfsleven. Voor het onderwijs hebben zij een alles-in-één leerlingvolgsysteem ontwikkeld. Hiermee dragen zij bij aan effectieve begeleiding en persoonlijk onderwijs. De software wordt dagelijks door duizenden studenten en docenten gebruikt in het middelbaar-, hoger-, en particulier onderwijs. Maar wat kun je er precies mee?

Educator is een alles-in-één tool voor studievoortgang en begeleiding voor studenten en docenten. Met de app kunnen studenten aangeven waar zij staan, waar zij mee bezig zijn en waar zij naar toe willen en kun jij als docent eenvoudig hun voortgang monitoren.

Als school kun je een eigen tool ontwerpen en zelf bepalen hoe je deze wilt inrichting en op welke manier je deze wilt inzetten. Hierdoor heb je met Educator als school dus een eigen instrument voorhanden die je kan personaliseren.

Bekijk de video hieronder over de gebruikerservaringen van collega docenten.

Tags: leerlingvolgsysteem, studievolgsysteem, studievoortgang

Ook Interessante Apps & Tools

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

ICT-gebruik in het onderwijs

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

🙁

WORD LID

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.