Eloo ontwikkelt diverse tools voor kwaliteits- en tevredenheidsonderzoeken. Door middel van deze tools kun je de kwaliteit van je lessen laten beoordelen of kun je enquêtes afnemen binnen je school.
eLoo - kwaliteitsversnellers voor scholen
Oplossing: Software/ICT
Focus Klant: Scholen
Doelsector: PO, VO, MBO, HBO
Omvang: Volwassen
Opgericht in: 2012
Herkomst: Nederland
Talen: Nederlands

Wil je voor jouw school een kwaliteits- of tevredenheidsonderzoek uitvoeren? Maar heb je hier nog niet de juist tools voor gevonden? Wellicht heb je aan Eloo de perfecte partner: het platform analyseert data voor kwaliteitsontwikkeling.

Eloo

Eloo ontwikkelt digitale tools waarmee onderwijsorganisaties het leerproces, het personeelsbeleid en de kwaliteitszorg verder kunnen ontwikkelen en professionaliseren. Deze tools van Eloo zijn overigens erkent door de VO-Raad als officiële leverancier voor het uitzetten van verplichte tevredenheidsonderzoeken voor leerlingen en ouders in het vo. 

DOT 

DOT helpt je jouw lessen te evalueren. Dit kan op verschillende manieren. Je kunt via een observatielijst jezelf beoordelen, maar je kunt ook collega’s of leerlingen vragen om feedback. DOT geeft vervolgens concrete feedback op de door jouw gegeven les.

BOOT

BOOT is een beoordelings,- en ontwikkelingstool voor docenten en stafleden. Deze web-based applicatie stelt docenten in staat om inzicht te krijgen in hun eigen functioneren. Hierdoor kunnen zij zelf (voortgangs) gesprekken inhoudelijk voorbereiden. De BOOT combineert de lesobservaties vanuit DOT met 360 graden feedback, opleidingsbehoefte en ambitie. 

Als docent vul je een zelfevaluatie in en nodig je collega’s, leidinggevende en leerlingen uit om feedback te vragen op jouw functioneren. Het rapportagerapport is eenvoudig op verschillende manieren weer te geven, waardoor jij gemakkelijk kan zien hoe de resultaten tot stand zijn gekomen. Zo heb jij duidelijk inzicht in de kwaliteit van jouw lessen. 

SET

SET staat voor School Enquête Tool. Met deze webbased tool kun je online enquêtes afnemen onder de leerlingen of medewerkers van jouw school. Binnen de school wordt bepaald wie de rechten heeft om een enquête uit te zetten. Enquêtes kunnen worden ingezet om de kwaliteit van het onderwijs in kaart te brengen of om een medewerkerstevredenheidsonderzoek af te nemen. [

Tags: , , , ,

Ook Interessante Apps & Tools

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

ICT-gebruik in het onderwijs

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

🙁

WORD LID

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

Schooldirecteur | Margrietschool

Boek

Burgerschap is zorgen voor jezelf, zorgen voor elkaar en voor de aarde waar we op wonen.

DOEboek Burgerschap: 100 acties om de wereld mooier te maken

Kalender

Avond van de Leraar door het Lerarencollectief
logo Het Lerarencollectief

Avond van de Leraar #4: Effectief Leesonderwijs

App

Picoo stimuleert actief samen spelen onder kinderen met de eerste interactieve spelcomputer voor buiten. Zonder scherm! Zo combineert Piccoo het avontuurlijke van buitenspelen met het interactieve van gamen. Eindeloos speelplezier dus! 
gamification onderwijs

Picoo – gameconsole voor buitenspelen