Let Things Talk (LTT) streeft naar een frisse, gezonde en duurzame leeromgeving voor scholieren. Hiervoor hebben zij een oplossing waarbij zij voor scholen aan de slag gaan met het monitoren van de luchtkwaliteit op school.
Frisse en energiezuinige scholen
Oplossing: Software/ICT
Doelsector: PO, VO, MBO, HBO
Omvang: Start-up
Opgericht in: 2019
Herkomst: Nederland

Fijne, energiezuinige en gezonde leeromgeving

Let Things Talk (LTT) streeft naar een frisse, gezonde en duurzame leeromgeving voor scholieren. LTT heeft hiervoor een oplossing waarbij zij voor jouw school aan de slag gaan met het monitoren van het schoolgebouw, waaruit vervolgens een plan wordt gemaakt om de luchtkwaliteit te verbeteren en de school te verduurzamen. Dit leidt uiteindelijk tot een comfortabele en gezonde leeromgeving voor scholieren en docenten. Want in een gezonde omgeving presteert iedereen beter.

Duurzaam

Een duurzaam schoolgebouw heeft een gezond binnenklimaat, met frisse gezonde lucht en een laag energiegebruik. In een Frisse School is aandacht voor energie, luchtkwaliteit, temperatuur, licht en geluid. Deze factoren brengt LTT voor elke onderwijsinstelling in kaart met geavanceerde sensoren.

LTT Airhub 

Met de LTT Airhub ga je als school al helemaal duurzaam om met je energieverbruik en bespaar je tot wel 50%. Met het volledig automatische systeem stem je het energieverbruik in op basis van je agenda en op de aanwezigheid van medewerkers en leerlingen.

Het LTT systeem kun je volledig beheren in de cloud. Zo kunt je bijvoorbeeld eenvoudig de temperatuur in jouw ruimtes of gebouw aanpassen. Belangrijk: ook bij uitval van het internet blijft het systeem functioneren.

Tags: duurzaamheid, energiebesparing, gezonde school, ziekteverzuim

Ook Interessante Apps & Tools

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

ICT-gebruik in het onderwijs

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

🙁

WORD LID

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.