LeerLevels ondersteunt leerlingen en docenten met kunstmatige intelligentie.
LeerLevels logo
Oplossing: Software/ICT

Onbegrensd leren met LeerLevels

LeerLevels ondersteunt leerlingen en docenten met kunstmatige intelligentie. Met de software kunnen leerlingen op hun eigen niveau en tempo leren. En heb jij als docent meer tijd om goede lessen voor te bereiden en tijdens deze lessen dieper op de stof in te gaan.

Bij kennisoverdracht moet je als docent een belangrijke afweging maken: onderwijs voor een hoop leerlingen tegelijk, of sterk gepersonaliseerd onderwijs. Als je kiest voor een groot bereik, dan gaat dit ten koste van de mate van personaliseren en andersom. Met LeerLevels kan deze afweging doorbroken worden. Door gebruik van kunstmatige intelligentie maak je met LeerLevels voor veel leerlingen tegelijk gepersonaliseerd onderwijs mogelijk. Hierdoor lopen leerlingen minder snel vast en kunnen zij indien nodig een stapje sneller of juist een stapje terug gaan.

LeerLevels houdt verveling weg, door leerlingen op hun eigen niveau te laten oefenen. Leerlevels kan een waardevolle aanvulling zijn voor een klassieke methode of een alternatief, leerlingen kunnen zelf stof aanleren.

Tags: formatief handelen, gepersonaliseerd leren, software

Ook Interessante Apps & Tools

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

ICT-gebruik in het onderwijs

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

🙁

WORD LID

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.