Tags: , , , ,

CumLaude

CumLaude is een managementinformatietool waarmee je begrijpelijk overzicht en inzicht krijgt in de kwaliteit van het onderwijs in jouw klas of op jouw school. De tool helpt je inzicht te krijgen in de prestaties van je leerlingen.

CumLaude

CumLaude is een managementinformatietool waarmee je inzicht krijgt in de kwaliteit van het onderwijs in jouw klas of op jouw school. De tool helpt je inzicht te krijgen in de prestaties van je leerlingen, monitort aanwezigheid en geeft relevante onderwijsresultaten weer. 

Met de tool heb je grip op de kwaliteit van het onderwijs op je school. De tool maakt het volgen, analyseren en evalueren van onderwijsprestaties in het voortgezet onderwijs eenvoudig, inzichtelijk en effectief. Doordat je weet hoe je ervoor staat, kun je gericht actie ondernemen om de kwaliteit van je onderwijs te verbeteren.

CumLaude helpt zowel leerlingen, docenten als schoolleiders met het verkrijgen van inzichten. Zo helpt het leerlingen meer inzicht te krijgen in hun voortgang, geeft het docenten mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen en biedt het schoolleiders de gelegenheid om de kwaliteit van het onderwijs naar een volgend level te brengen.

Wil jij ook meer inzichten in de kwaliteit van het onderwijs op jouw school? Bekijk dan wat CumLaude voor je school kan betekenen.

Tags: , , , ,

Ook interessant

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper HR

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

Whitepaper Docent de dupe van technologie

Onderwijs Technologie download

Onderwijs Innovatie Festival

Registreer je als lid

Log In

Word Gratis Lid

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

App

Menu