Tags: , ,

Slimleren

Slimleren is een digitaal oefenprogramma waarmee leerlingen kunnen oefenen en zichzelf kunnen toetsen. Deze webbased app bevat ondersteunende materialen voor diverse vakken uit het primair- en voortgezet onderwijs.

Slimleren

Slimleren is een digitaal oefenprogramma waarmee leerlingen kunnen oefenen en zichzelf kunnen toetsen. Deze webbased app bevat ondersteunende materialen voor de vakken Wiskunde, Nederlands, Engels, Topografie, Rekenen en Spelling. Aan de hand van videocolleges en interactieve opdrachten leren leerlingen leuker en sneller.  

Met Slimleren oefenen je leerlingen waar en wanneer zij willen, dit kan zowel in de klas als thuis. Tijdens het oefenen krijgen zij na het geven van elk antwoord direct een heldere uitleg en feedback. Zo kunnen zij zien wat ze goed doen en wat zij fout hebben gedaan. Tijdens het oefenen worden oefeningen makkelijker of moeilijker afhankelijk van hoe het oefenen gaat. Zo is het niet in eens te moeilijk en kunnen leerlingen op hun eigen niveau en tempo oefenen. 

Slimleren geeft duidelijk de voortgang en resultaten van de leerlingen weer. Op deze manier hebben leerlingen per onderdeel inzicht in hun eigen voortgang en zien zij welke onderdelen nog extra aandacht nodig hebben. Verder kunnen leerlingen sterren en andere coole items verdienen voor hun karakter. Hierdoor hebben leerlingen een extra motivatie om het beste uit hunzelf te halen en zijn zij eerder klaar voor de toets. 

Slimleren is in te zetten als ondersteunende tool in het primair- en voortgezet onderwijs. Met de gratis proefversie kunnen leerlingen één maand gratis oefenen, waarna dit vervolgens bij een jaarabonnement op €8,95 per maand uit komt.

Tags: , ,

Ook interessant

Community leden

Leden onderwijscommunity

Onze social kanalen

LinkedIn

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

App

Menu