Tags: , , ,

Prowise

Prowise is een digitaal onderwijsplatform met oneindige mogelijkheden. Bij Prowise vindt je digitale leeroplossing voor in het moderne klaslokaal.

Prowise

Prowise is een alles-in-één online leeromgeving met eigen ondersteunende tools en software. Daarnaast ontwikkelen zij zelf hun eigen digibord en bieden zij complete IT-oplossingen aan. Dit onderscheidt Prowise van elke ander doorsnee online leeromgeving. 

Bij Prowise vind je alle digitale leeroplossingen voor in het moderne klaslokaal op één plek. Door de gebruiksvriendelijke software kunnen kinderen en docenten gemakkelijk hun weg vinden. Hierdoor heb je met Prowise de juiste tools voorhanden om lessen zo effectief mogelijk uit te voeren. Denk hierbij aan tools als Prowise Presenter, Prowise Learn en ProQuiz

Prowise biedt digitale leeroplossingen voor leerlingen van het primair, voortgezet en hoger onderwijs. 

Kies je als school voor de digitale leeroplossingen van Prowise dan verzorgen zij daarnaast kosteloos het gehele IT-beheer van de school. Super handig!  

Bekijk welke oplossing het beste bij jouw school past.

Tags: , , ,

Ook interessant

Community leden

Leden onderwijscommunity

Onze social kanalen

LinkedIn

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

App

Menu