De Portfolio App is een persoonlijk digitaal ontwikkelportfolio voor het onderwijs. De app maakt het leerproces van de leerling inzichtelijk.
Portfolio App - digitaal portfolio
Oplossing: Software/ICT
Focus Klant: Scholen
Doelsector: VO
Omvang: Start-up
Herkomst: Nederland
Talen: Nederlands

Portfolio App – een persoonlijk digitaal ontwikkelportfolio

De Portfolio App geeft elke leerlingen eenvoudig inzicht in hun eigen ontwikkeling, met formatief evalueren als basis. Met de app heeft elke leerling zijn persoonlijk digitale portfolio letterlijk in zijn broekzak. In de app legt de leerling op eenvoudige wijze het leerproces vast en maakt dit inzichtelijk door het maken van foto’s, video’s en zelfreflecties.

De leerling is met de Portfolio App eigenaar van zijn eigen leerproces. De app is dan ook volledig op maat in te richten. De leerling gaat hierbij aan de slag met geïntegreerde rubrics en werkt aan de vaardigheden en competenties die hierbij aansluiten.

De Portfolio App is op elk device benaderbaar wat internettoegang heeft. Door de flexibiliteit van het platform kunnen alle vakken geïntegreerd worden, daarmee is de app onderwijsbreed inzetbaar.

Het digitaal portfolio maakt leerontwikkelingen zichtbaar voor zowel de leerling als docent. Met de app bouwen leerlingen aan een levenslang portfolio.

Tags: eigenaarschap, leerproces, portfolio, studievoortgang

Ook Interessante Apps & Tools

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

ICT-gebruik in het onderwijs

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

🙁

WORD LID

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.