Met Test-Correct kan je digitaal toetsen, summatief en formatief. Gebruik actieve werkvormen om feedback in de klas te stimuleren en reduceer nakijkwerk tot 80%.
Test-Correct
Oplossing: Software/ICT
Omvang: Scale-up
Opgericht in: 2016
Herkomst: Nederland
Talen: Nederlands

Test-Correct – Het digitale toetsplatform voor interactief onderwijs

Test-Correct is een digitaal toetsplatform voor summatief en formatief toetsen. Test-Correct gelooft erin dat effectief leren een persoonlijke, interactieve benadering vraagt. Waarbij iedere student leert van de ander en zich naar eigen potentie ontwikkelt. 

Een ruime toetsenbank staat klaar om direct toetsen samen te stellen en af te nemen. Leraren kunnen putten uit vragen die door peer-collega´s zijn toegevoegd en slaan alle historie op binnen de beveiligde digitale toetsomgeving. 

Persoonlijke leerdoelen zijn te koppelen aan toetsonderdelen. Iedere leerling ontwikkelt zich op eigen tempo door gebruik te maken van de personalisatie mogelijkheden, zoals oefenen op maat en persoonlijke leertrajecten. De docent krijgt overzicht waar elke leerling staat en kan zodoende gericht ondersteunen om leren leuker en effectiever te maken.

Digitaal toetsen is zowel mogelijk voor het Voortgezet Onderwijs als voor het MBO. De support is direct en interactief en in het Nederlands. Voor het aanvragen van een vrijblijvende demo kijk op https://www.test-correct.nl/demonstratie

Tags: digitaal toetsen, formatief toetsen, hulp voor bij het nakijken

Ook Interessante Apps & Tools

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

ICT-gebruik in het onderwijs

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

🙁

WORD LID

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE