Tags: , ,

WordPress-les

Met WordPress-les leren leerlingen hun eigen website maken. Ze beginnen met de basis, maar kunnen daarna ook een echte pro worden. WordPress-les is geschikt voor leerlingen uit het po, vo en mbo.

WordPress-les

Zijn jouw leerlingen al bekend met de programmeertalen HTML en CSS en wil je net een stapje verder met ze? Ga dan aan de slag met WordPress-les!

Direct aan de slag met WordPress-les

De leerlingen gaan direct online aan de slag om hun website naar eigen smaak en wens in te richten via WordPress.  Je begint bij de basis, maar kunt daarna een echte pro worden in WordPress met onze lessen voor gevorderden en experts! Je nieuwe website staat direct online, zodat je deze meteen kan laten zien aan vrienden en familie.
WordPress-les is geschikt voor zowel leerlingen uit het primair onderwijs en voorgezet onderwijs als het MBO. Via de website kun je een offerte voor jouw school aanvragen. Toch nog niet helemaal overtuigd? Dan kun je ook altijd eerst een gratis demo aanvragen.
Tags: , ,

Ook interessant

Community leden

Leden onderwijscommunity

Onze social kanalen

LinkedIn

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

App

Menu