Tags: , , , ,

Gynzy

Gynzy is een online leerplatform voor het primair onderwijs. Gynzy is een alles-in-één tool die ingezet kan worden voor klassenmanagement, maar ook ingezet kan worden als lesmethode of om spelletjes te spelen.

Gynzy: een alles in één leeromgeving voor het po

Gynzy is een online leeromgeving voor het primair onderwijs. Gynzy heeft ontzettend veel mogelijkheden. Zo is Gynzy in te zetten als tool voor klassenmanagement, maar kun je als docent deze tool ook gebruiken om interactief les te geven. 

Vooral in het primair onderwijs is deze tool ontzettend populair. Met Gynzy heb jij als docent een alles-in-één tool in handen op het gebied van onderwijs. Je kunt hiermee lessen voorbereiden, schema’s maken, absentielijsten bij houden en zelf spelletjes doen. Je kan bestaande lesstof kiezen of je eigen lesstof klaarzetten. Gynzy heeft een bibliotheek beschikbaar met daarin toegang tot alle content van Gynzy. Denk aan lesideeën, tools en instructielessen. 

De kosten van Gynzy zijn €110,- per digibord en €30,- per leerling per jaar. Benieuwd hoe andere docenten Gynzy ervaren? Bekijk dan het filmpje hieronder of bezoek de website voor meer informatie.

Tags: , , , ,

Ook interessant

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

Whitepaper Docent de dupe van technologie

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Nog geen lid? Registreer geheel vrijblijvend.

Al een account? Log hier in.

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

App

Menu