» Apps & Tools
» Technologie

»

Bouw je BEP

Bouw je BEP

Bouw je BEP

BEP is een workshop waarbij kinderen hun eigen unieke robot maken. Dit doen zij aan hand van een doe-het-zelf pakket. Zodra de kinderen de robot in elkaar hebben gezet gaan zij deze zelf programmeren en versieren. Zo werken kinderen aan verschillende technische en ICT vaardigheden.

BEP is geschikt voor jonge kinderen uit het primair onderwijs. Als school kun je hier online een gratis demo voor aanvragen.

Een BEP leskist huur je al vanaf €85,- per week. Met deze kist kun je in totaal tien BEPs tot leven wekken.

Tags: , , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
De inhoud van deze pagina is uitsluitend voor leden die zijn ingelogd. Je kunt hier inloggen om de inhoud van deze pagina te bekijken.

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.
Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Menu

Welkom in onze nieuwe omgeving! 

We hebben het aanbod sterk uitgebreid met vacatures, opleidingen, boeken, events, apps en tools en bovenal!

De community omgeving waar je kan chatten, linken en kennis kunt delen.

Wij moedigen bijdragen uit de community aan. Heb je onderzoeksresultaten, een essay of boekrecensie, of zomaar een blog? Deel jouw ervaring met de community.