» Apps & Tools

»

Piktochart

Piktochart

Piktochart

Piktochart is een gratis webbased app om infographics in te maken. Net als Easel-ly hoef je voor deze app geen grafisch ontwerper te zijn om een infographic te creëren. Aan de hand van bestaande thema’s en sjablonen kun je heel eenvoudig de basis leggen voor jouw infographic. 

Piktochart beschikt over tientallen mooie templates die eenvoudig aangepast kunnen worden. Hoewel deze tool zelf goed werkt, zijn er wel beperkingen aan de gratis versie. Zo kun je maximaal vijf visuals maken, beschikt het eindproduct over een watermerk en is de kwaliteit minder.

Mocht je een voorkeur hebben voor een account zonder deze beperkingen, dan kun je uiteraard altijd kiezen voor een premium account. De kosten hiervoor zijn $24,17 per maand, wat neerkomt op ongeveer €20 euro per maand.

Werk jij al met deze tool? Laat de community weten hoe jij deze tool ervaart.

Tags: , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
De inhoud van deze pagina is uitsluitend voor leden die zijn ingelogd. Je kunt hier inloggen om de inhoud van deze pagina te bekijken.

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.
Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Menu

Welkom in onze nieuwe omgeving! 

We hebben het aanbod sterk uitgebreid met vacatures, opleidingen, boeken, events, apps en tools en bovenal!

De community omgeving waar je kan chatten, linken en kennis kunt delen.

Wij moedigen bijdragen uit de community aan. Heb je onderzoeksresultaten, een essay of boekrecensie, of zomaar een blog? Deel jouw ervaring met de community.