Tags: muziekonderwjs

Maak ‘t Deel ‘t project Buma Music Academy

Buma Music Academy gaat het afgelopen coronajaar spectaculair compenseren voor leerling en docent met héél veel nieuwe content, heel veel nieuwe muziek én met Nederlandse artiesten/bands/acts op school. Schrijf jouw school in!

24 popacts/bands/artiesten/makers actief in stelling

Wat gaan we doen in het nieuwe schooljaar? Er een knaljaar van maken voor muziek en ckv!

  • Alle lesmateriaal (>50) is geactualiseerd én er komen nieuwe lessen, bijvoorbeeld over protestsongs.
  • Onze klassikale workshops (iedereen maakt muziek) kunnen weer volop naar school komen.
  • We brengen 24 professionele acts/bands/artiesten in stelling, die het maakproces van hun nieuwe songs/tracks/lyrics gaan delen met leerlingen*

* Nieuw! Maak ‘t/Deel ’t

Scholen die deelnemen aan Buma Music Academy 21-22 gaan exclusief de vruchten plukken van ons project Maak ‘t/Deel ‘t. In dit (coronasteun) programma voorziet het Ministerie van OCW maar liefst 24 professionele Nederlandse bands/acts/artiesten van een fors maakbudget voor het componeren, opnemen en uitvoeren van nieuwe muziek. En… voor het delen van aspecten van dit maakproces met middelbare scholieren. En Buma Music Academy is het doorgeefluik!

We kunnen nu al verklappen dat een aantal van die artiestennamen hard zullen rondgaan op het schoolplein!

Opnames en 6 tal liveshows – voor ‘t echie

Alle Buma Music Academy scholen gaan dus meegenieten van vlogs, akkoordenreeksen, samples, demo’s, opdrachten of tekstexperimenten van maar liefst 24 x 2 nieuwe songs/tracks, die dit schooljaar ook daadwerkelijk worden uitgebracht in Nederland. Alles voor het ‘ecchie’ dus! Als klap op de vuurpijl gaan we het schooljaar 21-22 straks afsluiten met een 6-tal liveshows, verdeeld over heel Nederland, waar de betrokken artiesten hun nieuwe nummers gaan uitvoeren. Uiteraard met jullie leerlingen op de eerste rij!

Scholenpartners

Een aantal Buma Music Academy scholen maakt ook kans om daadwerkelijk actief partner te worden. Dat betekent dat een betrokken artiest/acts/band/maker direct gekoppeld wordt aan jouw school/klas en bijvoorbeeld een masterclass komt geven bij jou op school.
Wil jouw school zich verzekeren van deelname aan deze vette kans? Geef dan in het aanmeldformulier aan, dat je interesse hebt om scholenpartner te worden.
Deelname is exclusief bestemd voor scholen die deelnemen aan Buma Music Academy 21-22.

Eén aanmelding; veel gebruikers

Deelname aan Buma Music Academy 21-22 kost dit schooljaar € 680,=/schoolvestiging. Dat betekent dat met één aanmelding/vestiging er meerdere docenten (Muziek, CKV, maar ook Nederlands of Burgerschap) toegang krijgen tot de online lesomgeving en alle voordelen van de samenwerking met Maak ‘t / Deel ‘t. Belangrijk ook: dit bedrag kan óók voldaan worden met het Cultuurkaart tegoed. Aanmelden voor schooljaar 2021-2022 kan via deze pagina.

Workshops voor de hele klas

Muziek workshops waarbij de hele klas meedoet; dat is het uitgangspunt bij de workshops van Buma Music Academy. Onze muzikale workshops komen naar school en worden geheel verzorgd in het klaslokaal. Natuurlijk doen wij dat geheel Coronaproof. Leerlingen maken elektronische beats, vormen een band, of worden cellist.

?Voor meer informatie en mogelijkheden, mail naar [email protected]


Team Buma Music Academy | Maak ‘t / Deel ‘t
Mirly van Schaijck
Tessa Kalsbeek
Mirte ten Broek
Maurice Schmitz

www.BUMAMUSICACADEMY.nl

Meer over Muziek?

Kijk ook eens bij Meer Muziek in de Klas en de vele projecten die zij op en rond scholen aanbieden.

Tags: muziekonderwjs
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Ook Interessante Artikelen

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

ICT-gebruik in het onderwijs

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

🙁

WORD LID

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.