Tags: evenement, Onderwijs Innovatie Festival, onderwijsinnovatie, onderwijsontwikkeling

Vijf redenen voor deelname aan het Onderwijs Innovatie Festival

Woensdag 24 mei 2023 staat het Onderwijs Innovatie Festival op het programma. Waarom moet jij hier bij zijn?

Het Onderwijs Innovatie Festival: Vijf redenen voor deelname

Woensdag 24 mei 2023 vindt de tweede editie van het Onderwijs Innovatie Festival plaats. Met spraakmakende keynotes, een uitgebreid aanbod van dialoogtafels om aan te schuiven, interactieve workshops en een belevingsmarkt vol (tech)innovaties voor het onderwijs. Waarom mag jij dit niet missen? In dit artikel geven wij jou de vijf belangrijkste redenen. 

1. Netwerken en relevante andere leren kennen 

Het Festival is een samenkomst van docenten, schoolleiders en innovators uit de verschillende lagen van het onderwijs. Het is de perfecte gelegenheid om te netwerken. Ontmoet relevante collega’s van andere instellingen en wissel kennis en ervaringen uit.

2. Leer van anderen

Leer van de ervaringen van anderen door te horen, te zien en door zelf te ervaren. Wissel van gedachten aan de dialoogtafels en implementeer tijdens de workshops. 

3. Krijg concrete handvatten

In diverse workshops reiken collega onderwijsprofessionals vanuit de praktijk praktische handvatten aan voor implementatie. Ze helpen jou op weg met tips en tricks, zodat je het geleerde ook echt in de praktijk kunt toepassen.

4. Samen van best practice naar next practice

Schuif aan bij één van de dialoogtafels en laat je inspireren door ervaringen van een collega onderwijsprofessional, die jou vanuit zijn/haar eigen praktijkervaring mee neemt in zijn/haar best practice. Deze resultaten en inzichten bieden concrete input voor een verdiepend gesprek. Van best practice naar next practice.

5. Leuk, fun, feestje, festival

Naast de leerzame kant van het Festival staat ook plezier hoog in het vaandel. Een ontmoetingsplaats voor nieuwe verrijkende contacten, leuke interactieve workshops of gewoon een dagje weg met je team. Wat je reden ook is, je beleeft het op het Festival!

Tags: evenement, Onderwijs Innovatie Festival, onderwijsinnovatie, onderwijsontwikkeling
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Ook Interessante Artikelen

Meer aandacht voor formatief handelen

Leerlingen inzicht geven in hun eigen ontwikkeling en de druk van de ketel halen door niet uitsluitend gericht te zijn op cijfers. Docent Marieke Elske Prins is enthousiast pleitbezorger van…
Lees verder

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper arbeidsmarkt

Whitepaper onderwijs arbeidsmarkt

Whitepaper digitale toepassing didactiek

didactiek download

Whitepaper Werkstress de baas

HR download onderwijs

Whitepaper Hybride leeromgeving

Leeromgeving download

Whitepaper maatschappij

Maatschappij onderwijs download

Whitepaper onderwijsontwikkeling

onderwijsontwikkeling download

Whitepaper effectief afstandsonderwijs

Onderwijs organiseren download

Whitepaper professionalisering

onderwijs professionalisering download

ICT-gebruik in het onderwijs

Onderwijs Technologie download

Registreer je als lid

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

🙁

WORD LID

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE