Tags: , ,

Easel.ly

Easel-ly is een gratis webbased app, waarmee je eenvoudig infographics kunt maken. Dit kan door te kiezen uit verschillende thema’s of voor een leeg werkveld. Creëer je eigen infographics welke je vervolgens kunt omzetten naar PDF of JPG.
» Technologie

»

Easel.ly

Easel-ly

Easel-ly is een gratis webbased app, waarmee je eenvoudig infographics kunt maken. Dit kan door te kiezen uit verschillende thema’s of voor een leeg werkveld.

In het menu kun je kiezen voor verschillende vormen, kleuren, achtergronden en iconen. Deze sleep je naar het werkveld, waar je ze vervolgens kunt schalen en positioneren. Het is ook mogelijk om eigen afbeeldingen te uploaden. Uiteindelijk kun je deze infographic omzetten naar een PDF of JPG bestand en delen met anderen. 

Bekijk hieronder hoe Easel-ly werkt of probeer het zelf uit via de website.

Tags: , ,

Ook interessant

Community leden

Leden onderwijscommunity

Boeken


Alle boeken >>>

Onze social kanalen

LinkedIn

Apps & Tools


Apps & Tools >>>

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.
Registreer je hier

De inhoud van deze pagina is uitsluitend voor leden die zijn ingelogd. Je kunt hier inloggen om de inhoud van deze pagina te bekijken.

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Menu