» Blogs

»

Stop met bashen, noem mij gewoon leraar

Stop met bashen, noem mij gewoon leraar

Stop het gewoon. Stop met mij te kleineren. Noem me een leraar. Ik ben erg trots op dat onderscheid. Het is echt een eer om deel uit te maken van deze roeping. Dit beroep, in mijn extreem bevooroordeelde mening, is een van de meest nobele in de hele samenleving. Het is een voorrecht om anderen te vertellen dat ik een leraar ben… dat ik opvoed en een positieve invloed op mijn studenten heb.

Dus, het stoort me een beetje wanneer wordt gesuggereerd dat ‘wij’ onze naam zouden moeten veranderen. Onlangs publiceerde Edutopia een artikel geschreven door een beheerder die suggereert dat we in plaats daarvan de term ‘learning engineer’ gebruiken.

 

Lees meer op The Effortful Educator

Tags: ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
De inhoud van deze pagina is uitsluitend voor leden die zijn ingelogd. Je kunt hier inloggen om de inhoud van deze pagina te bekijken.

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.
Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Menu

Welkom in onze nieuwe omgeving! 

We hebben het aanbod sterk uitgebreid met vacatures, opleidingen, boeken, events, apps en tools en bovenal!

De community omgeving waar je kan chatten, linken en kennis kunt delen.

Wij moedigen bijdragen uit de community aan. Heb je onderzoeksresultaten, een essay of boekrecensie, of zomaar een blog? Deel jouw ervaring met de community.