Tags: , , , ,

Web for Classrooms

Web for Classrooms is een online zoekmachine waar leerlingen kunnen zoeken naar begrijpelijke en betrouwbare informatie. Deze informatie is geselecteerd door docenten op het niveau en de leeftijd van de leerlingen.

Web for Classrooms

Tegenwoordig is het internet ook voor kinderen niet meer weg te denken uit hun dagelijkse leven, maar waar vinden kinderen tussen alle deze bronnen en website betrouwbare en begrijpelijke informatie? Web for Classrooms heeft hiervoor een oplossing.  

Een betrouwbare zoekmachine

Web for Classrooms is een zoekmachine waar leerlingen kunnen zoeken naar begrijpelijke en betrouwbare informatie.

Met Web for Classrooms kunnen leerlingen online zoeken in een betrouwbare verzameling educatieve websites en bronnen. Deze websites zijn door docenten goedgekeurd en geselecteerd. Met Web for Classrooms kan er worden gefilterd op leeftijd en leesniveau. Leerlingen vinden daardoor precies de juiste en relevante websites die aansluiten op hun leesniveau. Hierdoor voorkom je dus dat je leerlingen onbetrouwbare bronnen en te lastige teksten tegen komen.  

Web for Classrooms is een webbased app en gratis te proberen via de website.

Een schoollicentie op Web for Classrooms is te bestellen via de website van APS IT diensten.

Tip: Lees ook ons gerelateerde artikel over dit onderwerp.

Tags: , , , ,

Ook interessant

Community leden

Leden onderwijscommunity

Onze social kanalen

LinkedIn

Word lid

Met Onderwijscommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van Onderwijscommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

App

Menu